Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάγωσε το μόριο σκιέρ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάγωσε το μόριο σκιέρ

Ο Φινλανδός σκιέρ, Ρεμί Λίντχολμ αντιμετώπισε ένα απίστευτο πρόβλημα μετά το τέλος του αγώνα στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε ένα από τα πιο άγρια αθλήματα των Αγώνων, το μόριό του είχε παγώσει από το κρύο και χρειάστηκε μία θερμοφόρα για να το επαναφέρει στην κατάλληλη θερμοκρασία.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τελείωσα, ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες που έχω συμμετάσχει. Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», τόνισε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Λίντχολμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν διαρκεί πολύ πάνω από μία ώρα, αλλά οι αθλητές χάνουν περίπου 1.000 θερμίδες, με πολλούς από αυτούς να καταρρέουν στον τερματισμό. Ο Φινλανδός έχει αντιμετωπίσει μάλιστα το ίδιο πρόβλημα και στο παρελθόν, ενώ φέτος αγώνας μειώθηκε κατά τα 20 χιλιόμετρα λόγω του πρωτοφανούς κρύου. Για την ιστορία, ο Λίνχολμ τερμάτισε 28ος στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα