Όποτε έκανε έρωτα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει. Ο παράξενος λόγος

Όποτε έκανε έρωτα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει. Ο παράξενος λόγος

Μια κοπέλα υπέφερε μετά από κάθε σεξουαλική επαφή, καθώς εμφάνιζε κνίδωση, πρηζόταν, πονούσε και δεν μπορούσε καν να περπατήσει σωστά.

Ο λόγος για την 26χρονη Bryanna Alexis η οποία ανακάλυψε ότι η αιτία του κακού...ήταν τα προφυλακτικά. Δεν ήταν τελικά αλλεργική στο σεξ, αλλά στο λάτεξ.

Τώρα χρησιμοποιεί εναλλακτικές λύσεις και μπορεί να απολαμβάνει τον έρωτα.

«Όλοι οι φίλοι μου έλεγαν πόσο υπέροχο ήταν το σεξ γι' αυτούς και δεν μπορούσα να τους καταλάβω. Αλλά αφού έκανα σεξ για πρώτη φορά με προφυλακτικό, πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. Ήμουν όλη κόκκινη και πρησμένη. Αλλά τώρα ξέρω ότι μπορώ απλώς να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο και είναι υπέροχο», εξομολογείται.

Η Bryanna ήταν 18 ετών όταν μετά την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της κατέληξε στο νοσοκομείο.
«Πήγα στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν», ανέφερε, ωστόσο αν και έκανε τεστ για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) και δεν έδειξαν τίποτα, το πρήξιμο παρέμεινε και δεν μπορούσε να κάνει σεξ για τρεις μέρες.

Αφού χώρισε με τον φίλο της, η Bryanna άρχισε να συνδέει το πότε αισθανόταν καλά μετά το σεξ και πότε πονούσε.

«Άρχισα τότε να κοιτάζω τα πακέτα των προφυλακτικών. Συνειδητοποίησα ότι ήταν το λάτεξ που με έκανε να πονάω», είπε.

Η 26χρονη έχει έτσι πλέον μαζί της τα δικά της προφυλακτικά, καθώς όμως εκμυστηρεύεται: «Είναι αστείο όταν ένας άντρας βγαίνει τρέχοντας να πάει να πάρει προφυλακτικά χωρίς λάτεξ».

Η Bryanna μίλησε ανοιχτά για την αλλεργία της, προκειμένου να ενθαρρύνει και άλλους που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σεξ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα