Νύφη σε απόγνωση: Προσπάθησε να κολλήσει κορονοϊό πριν από τον γάμο

Νύφη σε απόγνωση: Προσπάθησε να κολλήσει κορονοϊό πριν από τον γάμο

Αποφασισμένη να μην αφήσει τον κορονοϊό να της χαλάσει τα σχέδια για τη μεγάλη της μέρα ήταν μία νύφη στην Αυστραλία, η οποία αποπειράθηκε να κολλήσει τον ιό, πριν από τον γάμο, ώστε να παντρευτεί… υγιέστατη και πανευτυχής.

Σε βίντεο 15 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο TikTok, την Κυριακή, με τη λεζάντα όταν ο γάμος σου είναι σε έξι εβδομάδες και δεν έχεις κολλήσει ακόμη Covid, η μέλλουσα νύφη επιδεικνύει τις ανορθόδοξες μεθόδους της για να αρρωστήσει με κορονοϊό.

Στο βίντεο καταγράφεται η μέλλουσα νύφη  να αγκαλιάζει άνδρες και γυναίκες σε κλαμπ στη Μελβούρνη, ενώ πίνει τα ποτά άλλων, αποφασισμένη να φύγει από εκεί μέσα άρρωστη.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες πριν η Πολιτεία της Βικτόριας ανακοινώσει ότι από τις 12 Ιανουαρίου κλείνουν όλες οι εσωτερικές αίθουσες χορού, ενώ θα διοργανώνονται μόνο πάρτι γάμου, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της Όμικρον. Πάντως, τα σχόλια που δέχθηκε η νύφη ήταν αμφιλεγόμενα καθώς κάποιοι χρήστες σημείωσαν ότι ενδέχεται κάποιος να αρρωστήσει και δύο φορές από κορονοϊό και πρόσθεσαν ότι κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει στη νεαρή γυναίκα ότι δεν θα ξανανοσήσει πριν από τον γάμο της.