Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα χέρια της αποκάλυψαν το πρόβλημα υγείας της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα χέρια της αποκάλυψαν το πρόβλημα υγείας της

Πρόσφατα, η ίδια χωρίς να δώσει διευκρινίσεις, τόνισε πως κανείς από εμάς δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο και απαντά σε όσα γράφονται με τον δικό της τρόπο.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας στο παλάτι, τα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μωβ, με ειδικούς να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, το γαλάζιο προς μωβ χρώμα αποκαλύπτει πρόβλημα στο κυκλοφορικό, γεγονός όμως που δεν ξαφνιάζει λόγω της ηλικίας της. Το σύνδρομο Raynaud’s, από το οποίο η βασίλισσα φαίνεται να πάσχει, δεν αφήνει το αίμα να κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό και ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται χρωματικά σημάδια στο δέρμα. Τα μωβ χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ δείχνουν πως έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό της.

Και ενώ αυτή η άποψη είναι η πιο διαδεδομένη, αρκετοί επιστήμονες διαφωνούν και υποστηρίζουν πως τα μωβ χέρια της Ελισάβετ οφείλονται σε αναπνευστικό πρόβλημα (παροδικό ή χρόνιο) ή ακόμη και από καρδιοπάθειες. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι αντιμετωπίσιμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα