Μπλέχτηκε το αδιάβροχο στη ρόδα τρακτέρ και αυτό τρελάθηκε. Βγήκε στην Εθνική οδό

Μπλέχτηκε το αδιάβροχο στη ρόδα τρακτέρ και αυτό τρελάθηκε. Βγήκε στην Εθνική οδό

Βγήκε στην εθνική και κατέληξε σε φράχτη. Άγιος φύλαξε τον οδηγό του που βρέθηκε ξαφνικά κάτω από το τρακτέρ και όσους… δεν βρέθηκαν στο δρόμο του κατά την τρελή πορεία του!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο με εκτροπή τρακτέρ στη Μάκρη του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, κινητοποίησε τις αρχές το απόγευμα της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου.

Μπλέχτηκε το αδιάβροχο του οδηγού στη ρόδα!
Συγκεκριμένα ο γεωργικός ελκυστήρας κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο ερχόμενος από Αρχάνι, όταν ο 32χρονος οδηγός του βρέθηκε κάτω από αυτόν. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει μπλεχτεί το αδιάβροχο που χρησιμοποιούσε για την ξαφνική βροχή στη μεγάλη ρόδα του τρακτέρ με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να τον πετάξει κάτω.

Το τρακτέρ ανεξέλεγκτο πέρασε τη διασταύρωση με την εθνική οδό και έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου πριν καταλήξει πάνω σε φράκτη και δέντρο παρακείμενου οικοπέδου!

Άγιος φύλαξε τόσο τον οδηγό από το να μην τραυματιστεί σοβαρά, όσο και να μη βρεθεί άνθρωπος στο δρόμο του ανεξέλεγκτου οχήματος, που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κατέστρεψε ότι βρήκε μπροστά του.

Ο οδηγός διακομίστηκε προληπτικά για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ τα ακριβή αίτια του ατυχήματος εξετάζει το ΑΤ Σπερχειάδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα