Γιατί δεν μιλούν ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Τάκη Ζαχαράτο

Γιατί δεν μιλούν ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Τάκη Ζαχαράτο

Για το λόγο της παρεξήγησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη ρωτήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Λούης Night Show, στον Alpha Κύπρου.

«Ρωτήστε τον ίδιο, ξέρει καλύτερα από μένα. Ο Αντρέας Βουτσινάς μου είχε πει κάποτε ότι όταν κάποιος έχει θέμα με αυτό που κάνεις, έχει θέμα με τον εαυτό του, όχι μαζί σου. Οπότε, αν το καταλάβει κι αυτός κι εγώ, θα ζήσουμε καλύτερα», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στη φωλιά των «Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης μεταξύ Τάκη Ζαχαράτου και Γιώργου Μαζωνάκη.

«Στο παρελθόν ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ο Ζαχαράτος έκανε τον Μαζωνάκη σε κάθε του παράσταση με μιμήσεις, όπως κάνει τους πάντες. Ο Μαζωνάκης είχε ενοχληθεί και του είπε «Το παράκανες και δεν γελάω πλέον με αυτό». Το είχε σεβαστεί ο Τάκης Ζαχαράτος μέχρι που πέρυσι τον χειμώνα πήγε και είδε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν, ανεβαίνει πάνω στην πίστα και κάνει τον Μαζωνάκη. Μαθαίνω ότι παρεξηγήθηκε ο Μαζωνάκης γιατί είναι και φίλη του η Νατάσα» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα