Γυναίκα γέννησε αποκεφαλισμένο το παιδί της

Γυναίκα γέννησε αποκεφαλισμένο το παιδί της

Την απόλυτη φρίκη βίωσε η 19χρονη Kagiso Kgatla που περίμενε το πρώτο της παιδί και μεταφέρθηκε στο Memorial Hospital στη νότια Αφρική για να γεννήσει.

Την ώρα της γέννας βγήκε πρώτα μόνο το κεφάλι του μωρού χωρίς το υπόλοιπο σώμα. Η 19χρονη έπρεπε να περιμένει 24 ώρες για να γεννήσει και το κορμί του παιδιού της!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Enca η σοκαρισμένη κοπέλα είπε: «Δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να συνέλθω. Ήρθε ένας γιατρός και μου είπε σπρώξε. Έσπρωχνα και έσπρωχνα, τίποτα. Έβαλε τα χέρια του μέσα και μου είπε να προσπαθήσω κι’ άλλο. Μου έλεγε ότι βλέπει το κεφάλι και μετά ζήτησε βεντούζες. Τότε βγήκε το κεφάλι του μωρού μου, μόνο το κεφάλι. Το σώμα παρέμεινε μέσα μου» είπε.

«Πρέπει να μου πουν την αλήθεια, τι συνέβη στο παιδί μου. Αν πρέπει να τιμωρηθούν να μπουν στη φυλακή για όλο αυτό που μου προκάλεσαν» πρόσθεσε.

Η 19χρονη είπε ότι οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι όταν το παιδί θα γεννιόταν θα είχε γενετικές ανωμαλίες, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Εκείνη όμως ήθελε να το γεννήσει και να το μεγαλώσει, παρά τις δυσκολίες που της έλεγαν ότι θα βίωνε.

«Όταν το κεφάλι δεν βγαίνει, βοηθάμε. Το ονομάζουμε υποβοηθούμενη γέννα. Σε αυτή την περίπτωση το κεφάλι βγήκε μόνο του αλλά το σώμα δεν ακολούθησε» είπε ο επικεφαλής της μαιευτικής Gilbert Anyetei.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα