Το πρώτο τους ραντεβού κατέληξε σε κηδεία

Αν νομίζετε ότι τα δικά σας πρώτα ραντεβού είναι αποτυχημένα, αυτή η ιστορία είναι για εσάς. Η χρήστρια του twitter @itsssraych μοιράστηκε την ιστορία της φίλης της (που ονομάζει ειρωνικά Bridget Jones) και μάλλον έχει ως στόχο να παρηγορήσει όλους τους ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν ιστορίες αποτυχημένων πρώτων ραντεβού.

Το ραντεβού της Bridget της ζήτησε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα για την πρώτη τους συνάντηση. Η Βridget ενθουσιάστηκε, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια ρομαντική κίνηση. Δυστυχώς, βρισκόταν ήδη στο αυτοκίνητό του όταν συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα πήγαιναν σε κηδεία.

Το ραντεβού της απολογήθηκε, εξηγώντας της ότι ήξερε ότι αν της έλεγε την αλήθεια, δε θα ερχόταν.

Η Bridget είπε ότι ένιωθε παγιδευμένη, σαν σε αδιέξοδο. Σκεπτόμενη ότι θα ήταν αγενές εκ μέρους της να καλέσει ένα ταξί και να φύγει, έμεινε για ολόκληρη την τελετή αποτέφρωσης. Ήταν η κηδεία της γιαγιάς του. Ο τύπος έκλαιγε, και η κοπέλα προσπαθούσε να τον παρηγορήσει ενώ αυτός πενθούσε, μπροστά στην οικογένειά του. Ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν, και η Bridget είχε ήδη γνωρίσει τη μαμά του.

Στην επιστροφή, η Bridget έμαθε την ιστορία πίσω από αυτήν την κίνηση. Ο τύπος φαίνεται πως είχε μόλις χωρίσει με μια κοπέλα την οποία όλοι περίμεναν να γνωρίσουν. Σκέφτηκε ότι μετά από αυτό δεν μπορούσε να εμφανιστεί στην κηδεία μόνος του, κι έτσι έφερε την καημένη τη Bridget.

Eμείς σίγουρα νιώθουμε καλύτερα για όλα τα αποτυχημένα ραντεβού μας, αλλά το ερώτημα παραμένει. Εσείς θα μένατε;

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα