Τα μπισκότα που μοίρασαν στους συμμαθητές τους έκρυβαν κάτι μακάβριο

Τα μπισκότα που μοίρασαν στους συμμαθητές τους έκρυβαν κάτι μακάβριο

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Καλιφόρνια καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες δυο μαθητές, έφτιαξαν μπισκότα, χρησιμοποιώντας στο μείγμα τις στάχτες των παππούδων του ενός και στη συνεχεία τα πρόσφεραν σε συμμαθητές τους.
 
 Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός CBS Sacramento, τουλάχιστον εννιά μαθητές του DaVinci Charter Academy στο Davis ίσως να έχουν καταναλώσει τα μπισκότα με την τέφρα. Η πληροφορία έφτασε στους ντετέκτιβ από μαθητές του σχολείου και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάποιο μπισκότο ώστε να το ελέγξουν.
 
«Αυτή είναι περίεργη υπόθεση. Δεν έχω ακούσει να έχει αρρωστήσει κανείς από αυτό», ανέφερε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Paul Doroshov.
Η σχολική περιφέρεια του Davis αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών.
 
«Αυτή η υπόθεση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ανταποκριθήκαμε καταλλήλως και με τον πιο σεβαστικό και αξιοπρεπή τρόπο», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.
 
Ο διευθυντής του σχολείου, Tyler Millsap με επιστολή που έστειλε στους γονείς των μαθητών επιβεβαίωσε το περιστατικό.
 
«Η ιστορία που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ είναι κάτι που δεν μπορώ να σχολιάσω, αλλά επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία στο σχολείο μας ή σε κάποιον από τους μαθητές μας... Λυπούμαστε που το θέμα ξεκίνησε από τα ΜΜΕ. Μπορώ να πω ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν μετανιώσει και αυτό είναι τώρα ένα οικογενειακό ζήτημα και εμείς θέλουμε να σεβαστούμε την ιδιωτικότητα των οικογενειών που εμπλέκονται», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή.

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα