Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε δηλώσεις της στην «Super Κατερίνα» λίγο πριν ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, σχολίασε το πολιτικό πεδίο που υπάρχει σήμερα, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη της για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο.

Δεν υπάρχει για μένα πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ με την πολιτική. Νιώθω πολιτικά ορφανή», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Όταν ρωτήθηκε για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, η ίδια μίλησε με σκληρά λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Το ΚΙΝΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι. Τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα τον άφηνε να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του».

Σχετικά με το αν θα δούμε ξανά στην Ελλάδα, αυτά που γινόντουσαν στους δρόμους με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δήλωσε: «Αυτά που γινόντουσαν στους δρόμους με τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ότι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν βγήκε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα