Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του – «Ήμουν στα όρια του θανάτου στην Κύπρο»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του – «Ήμουν στα όρια του θανάτου στην Κύπρο»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε στην Κύπρο.

 Ο γνωστός μάγειρας ανέφερε αρχικά: «Είχα μια κακή περιπέτεια υγείας πρόσφατα στην Κύπρο, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του. «Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται “Κλωστρίδιο”, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο, αλλά ας πούμε ότι είναι εν ύπνω. Πριν φύγω για την Κύπρο, πήρα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και μου είπαν οι γιατροί ότι όταν το κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό», εξηγεί.

«Γυρίζω στο ξενοδοχείο στη μία η ώρα το πρωί, Σάββατο προς Κυριακή, την επόμενη θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Εκείνη την ώρα όμως, με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα. Λέω “έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό”. Αυτή όμως, δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι κι έπεσα αναίσθητος» ... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα