Δέσποινα Βανδή: Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα

Δέσποινα Βανδή: Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα

Η Δέσποινα Βανδή στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε στην τηλεόραση, την καθημερινότητά της και την μεγάλη της αγάπη, την μαγειρική, 

Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως δεν αισθάνεται σούπερ σταρ και είναι «μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα», με τις ίδιες έγνοιες και την ίδια καθημερινότητα που έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Ερωτηθείσα αρχικά για την παρουσία της στην τηλεόραση, είπε ότι μέσα από το The Voice ήρθε πιο κοντά με τον κόσμο. «Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Είχα πάρα πολύ αγωνία για το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία σε αυτή την έκθεση», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Για το αν αισθάνεται σούπερ σταρ, είπε πως «καταρχάς αυτή η εικόνα η οποία περιγράφεις είναι μια εικόνα που αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική μου. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το αν έχει φαγητό το ψυγείο, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ και να κανονίσω τα πράγματα της καθημερινότητας… Είμαι πάντα έτσι».

Στη συνέχεια, μίλησε για την μαγειρική και το πόσο την χαλαρώνει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Λατρεύω τη μαγειρική, την αγαπώ, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω ότι θα το έκανα, αλλά είναι φροντίδα, είναι αγάπη. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν με μυρωδιές μέσα στο σπίτι και για μένα αυτό είναι σημαντικό», είπε η τραγουδίστρια.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά όχι σύντομα», απάντησε σε ερώτημα για το αν θα την δούμε στο θέατρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα