Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κράτησα μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κράτησα μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης

Η κάμερα του Open Weekend κι η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου πέτυχαν σε βραδινή τους έξοδο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα. Οι δυο τους απάντησαν για την απόσταση που πήραν από τα media το τελευταίο διάστημα, μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Η αλήθεια είναι ότι κράτησα μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο. Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα και την στιγμή. Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω και πράγματα που με ενοχλούν τα διαγράφω κι ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους. Δεν χρειάζεται υπερανάλυση αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα και τελείωσε. Είμαστε καλά» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τέλεια, μια χαρά, η ζωή συνεχίζεται κι επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει. Όπως ήμασταν, είμαστε» είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα