Σταμάτης Φασουλής: Δε μου έμειναν λεφτά. Μένω στα 82 τ.μ. χωρίς αμάξι

Σταμάτης Φασουλής: Δε μου έμειναν λεφτά. Μένω στα 82 τ.μ. χωρίς αμάξι

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US.  

«Θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω»
«Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ό,τι έζησα μέχρι τα έξι μου χρόνια είναι αυτό από το οποίο αντλώ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα ανάγκη, μόνο για να γεμίσω ένα κενό», είπε αρχικά.  

«Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, αλλά έχω κάνει όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω δεν τα τελείωσα. Ήθελα απλά να γεμίσω το χρόνο. Δε δούλευα τόσο πολύ για τα λεφτά, δε μου έμεινε τίποτα. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω αυτοκίνητο... ένα σπίτι 82 τ.μ. έχω... Τα ξόδεψα όλα σε ταξίδια. Δε μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Παραμένω σκανδαλωδώς ανοιχτός στους ανθρώπους», πρόσθεσε. 

Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια, το παρελθόν μου ζητάει τα ρέστα»
Κλείνοντας, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία κι ήταν σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο. Έζησα τις εποχές που το τραγούδι έλαμπε και καθόριζε τις ζωές μας. Τα μόνα μπουζούκια που πήγαινα, μέχρι που πέθανε, ήταν στου Τσιτσάνη, στο Χάραμα. Ήταν προσκύνημα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα