Ελένη Κρίτα για Παρά Πέντε: Παραλίγο να μη γυριστεί η σκηνή από τα γέλια μας

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κρίτα. Η ηθοποιός μίλησε για το Παρά Πέντε, αλλά και για την απώλεια του συζύγου της, Μίμη Χρυσομάλλη.

«Στην “Δική μας οικογένεια” αντί να υποδύομαι μια πλούσια ψηλομύτα, κάνω το ακριβώς αντίθετο. Η σειρά “Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα” στην ΕΡΤ ήταν φοβερή επιτυχία. Ήμουν πολύ ψαρωμένη τότε γιατί συνεργαζόμουν με τεράστιους ηθοποιούς. Η συνεργασία μου με την Μιμή Ντενίση ήταν καταπληκτική. Με συμβούλευε για το μακιγιάζ μου», είπε αρχικά η Ελένη Κρίτα.

Για το Παρά Πέντε, η Ελένη Κρίτα ανέφερε: «Ήταν μια σειρά που άλλαξε την καριέρα μου. Τα λόγια μού έβγαιναν πολύ φυσικά, λες και με γνώριζε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Γελούσαμε πολύ στα γυρίσματα και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη σκηνή που προσπαθούσε η Ζουμπουλία να με κάνει να κάνω εξετάσεις και της έλεγα “Λία, τρώμε”. Μου έχει μείνει αξέχαστη η στιγμή που πέσαμε στην πισινά στο κολυμβητήριο με τα ρούχα και τις τσάντες. Κλωτσούσα τις κοπέλες που προπονούνταν στο κολυμβητήριο επειδή δεν είχα έλεγχο και τους έλεγα ότι θα βγουν μελανιασμένες. Είχαμε γελάσει πολύ στο γύρισμα με το τραπέζι αντίκα. Παραλίγο να μην γυριστεί η σκηνή από τα γέλια μας».

Κλείνοντας, η Ελένη Κρίτα μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απώλεια του συζύγου της: «Στον σύζυγο μου, Μιμή Χρυσομάλλη, ξεχώρισα το χιούμορ και την επίμονη διεκδίκηση του. Ο θάνατος του μου ήταν δύσκολος γιατί ήταν ξαφνικός. Ως μαμά δεν είμαι αυστηρή. Ως γιαγιά βάζω απλά κάποια όρια. Δεν θέλω να είμαι πιεστική γιατί εγώ έχω υποστεί πολύ καταπίεση. Η εγγονή μου είναι αυστηρή κριτής μαζί μου. Μου λέει αν κάπου δεν είμαι καλή ή με συγκρίνει με άλλες ηθοποιούς».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα