Έλενα Γκρέκου: Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε

Έλενα Γκρέκου: Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε

Η Έλενα Γκρέκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά, μίλησε για το survivor και το πόσο κακό έκανε στον Βαλάντη, για το γιο της, για τον σύντροφό της που πέθανε λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ αναφέρθηκε και στις μεσοθεραπείες που ξεκίνησε από νωρίς γιατί όπως είπε μια γυναίκα πρέπει να προσέχει τον εαυτό της.

«Εγώ επειδή κλείστηκα πολύ στο σπίτι τα τελευταία χρόνια και δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε με τη δουλειά να βγάλω μια δισκογραφία, ούτε να βγαίνω έξω… κόντεψα να παρεξηγηθώ πολλές φορές από φίλους μέσα στη δουλειά. Εγώ έπρεπε 7 η ώρα να ξυπνάω τον Χάρη. Δε μπορούσα να ξενυχτήσω, δε μπορούσα να πάω σε πάρτι, που ίσως να ήθελα να πάω», δηλώνει η Έλενα Γκρέκου.

«Τώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια μπόρεσα να κάνω ξανά πράγματα για τη δουλειά», τονίζει η τραγουδίστρια.

 «Είχα περάσει στο ΚΘΒΕ αλλά ήρθα πολύ νωρίς στην Αθήνα, οπότε σταμάτησα εκεί τις σπουδές μου και τις συνέχισα μετά από χρόνια στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου, στη Μέλισσα. Μπήκα εκεί ίσως για να βρω τον εαυτό μου και με βοήθησε πάρα πολύ», περιγράφει η Έλενα Γκρέκου.

«Ήταν τότε που έχασα τον σύντροφό μου από ένα ατυχές περιστατικό, λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι αυτό που λέμε: έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό και μάλιστα για δεύτερη-τρίτη φορά στη ζωή μου», εξομολογείται η Έλενα Γκρέκου αμέσως μετά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα