Ελένη Καστάνη για Παύλο Χαϊκάλη: Σπουδαίος ηθοποιός αλλά διαφωνούσα μαζί του σε κάποια πράγματα

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στο Open Weekend. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε και στο πρωινό του Star, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ένα μέρος της συζήτησης στράφηκε γύρω από το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», το επιτυχημένο σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου που διεκόπη στα 7 μόλις επεισόδια παρά την τεράστια αποδοχή του από το κοινό. Η Ελένη Καστάνη ανέφερε:

«Ακόμα μου λένε το περιβόητο: έλα, δεν το πιστεύω. Ήταν ένα σήριαλ που κόπηκε, γυρίσαμε 7 επεισόδια – δηλαδή 6 και ένα που ήταν συρραφή κάποιων κομματιών που είχαμε γυρίσει – και ήταν σαν να είχαμε κάνει δύο χρόνια. Είχε την επιτυχία που έχουν σήριαλ με 26 επεισόδια».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή της σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και την «αναίτια» απομάκρυνσή του από τον χώρο της υποκριτικής, στη σκιά των καταγγελιών με το #metoo, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Παύλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός πρώτα απ’ όλα, πάρα πολύ ταλαντούχος. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει μαζί του και αυτό δεν αλλάζει. Άκουσα ότι τώρα ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα