Χρήστος Μάστορας: Συναντήθηκε με τον θαμώνα που τσακώθηκε και τα βρήκαν

Χρήστος Μάστορας: Συναντήθηκε με τον θαμώνα που τσακώθηκε και τα βρήκαν

Μια νέα εξέλιξη στο επεισόδιο ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και στον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, με τον οποίο έγινε έξαλλος, καθώς ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή θεώρησε πως φλέρταρε την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα με τον οποίο είχε εκνευριστεί και έλυσαν την παρεξήγηση.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό, μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε.
 
 Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματός του, θεώρησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» πως κάποιος από τους θαμώνες φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha, ακούγεται ο Χρήστος Μάστορας να κάνει παρατήρηση στον εν λόγω θαμώνα και να λέει «βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο» ενώ ζητά να αποχωρήσει η συγκεκριμένη παρέα από το μαγαζί.

Λίγο αργότερα ο ίδιος αποχωρεί εκνευρισμένος από τη σκηνή, με τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου να σπεύδουν να του εξηγήσουν πως πρόκειται για παρεξήγηση, με τον ίδιο να επιστρέφει κατόπιν στη σκηνή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα