Θλίψη στον Πολιτισμό: Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Δώρα Κακουράτου

Η Δώρα Κακουράτου, η ηθοποιός-θρύλος, που το όνομά της συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, που βίωσε την απόλυτη καταξίωση και αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμιά άλλη στα χρονικά του νησιού, την Κύπρο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«Έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή, έχω πει τι αρραβώνες έχω κάνει. Δεν παντρεύτηκα, δεν έκανα οικογένεια. Θα ήθελα πολύ να έχω ένα παιδί, αλλά δεν το έχω. Δεν το θεωρώ όμως και πρόβλημα. Γιατί αγαπώ όλα τα παιδιά του κόσμου!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων το 2017, σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο, Νταϊάνα Αζά, για το Down Town.

Η αξιοσημείωτη καριέρα της ηθοποιού σε Ελλάδα και Κύπρο
Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχώριζε μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για τη συνδικαλιστική της δράση για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Μάλιστα εν μέσω της πανδημίας το 2020-2021 τοποθετήθηκε δημόσια για στήριξη των ηθοποιών από την Πολιτεία και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε έντονο ύφος να στηρίξει τους ηθοποιούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή να πεινούν ηθοποιοί εν έτη 2020.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα