O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό

Με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι με αυτισμό βαρύνεται το μέλος των Backstreet Boys Νικ Κάρτερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του τραγουδιστή για τον βιασμό της, που συνέβη το 2001 και όταν αυτή ήταν 17 ετών.

Τα όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου το φερόμενο θύμα είναι πράγματι σοκαριστικά: Η Σάνον «Σέι» Ρουθ περιέγραψε με δάκτυα στα μάτια πώς η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν από 21 χρόνια τη γέμισε με πόνο, σύγχυση, ντροπή και τάσεις αυτοκαταστροφής. «Όλα αυτά ήταν άμεση συνέπεια του βιασμού μου από τον Νικ Κάρτερ», είπε χαρακτηριστικά η 39χρονη. «Παρ' όλο που είμαι αυτιστική και ζω με την εγκεφαλική παράλυση, θεωρώ ότι τίποτε δεν είχε τόσο μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή μου όσο οι πράξεις και τα λόγια του Κάρτερ εις βάρος μου», συμπλήρωσε η γυναίκα.

«Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι αποκάλεσε "καθυστερημένη σκρόφα" και μου άρπαξε με δύναμη το χέρι, αφήνοντάς μου μελανιές... Ο Κάρτερ προσπάθησε να με τρομάξει για να σιωπήσω. Ήταν σκληρός και απειλητικός», είπε μεταξύ άλλων η 39χρονη στη συνέντευξη Τύπου της.

Η Ρουθ σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δίσταζε να μιλήσει γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να «πάει στη φυλακή» αν αποκάλυπτε σε κάποιον τι συνέβη.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το κίνητρό της τώρα ήταν να «σταματήσει» τον Κάρτερ από το να κάνει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις.

«Το ότι ο Νικ Κάρτερ είναι διασημότητα δεν σημαίνει ότι είναι δικαιολογημένος για τα εγκλήματά του», κατέληξε η γυναίκα. Η Ρουθ, τώρα 39 ετών, ισχυρίζεται ότι ήταν 17 ετών όταν συνέβη ο φερόμενος βιασμός.

Μιλώντας στο Page Six μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο δικηγόρος του Κάρτερ χαρακτήρισε «τελείως αναληθείς» τους παραπάνω ισχυρισμούς. «Δυστυχώς, η κυρία Ρουθ χειραγωγείται εδώ και αρκετά χρόνια για να διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του Νικ, κατηγορίες που έχουν αλλάξει επανειλημμένα και σε σημαντικό βαθμό με το πέρασμα των ετών. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ένας καιροσκόπος δικηγόρος. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθεια στην καταγγελία, κάτι που αναμφίβολα θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το δικαστήριο», επισήμανε ο δικηγόρος του μουσικού.

Η Ρουθ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Κάρτερ την πήγε σε ένα κρεβάτι στο tour bus του συγκροτήματος όπου φέρεται να συνέχισε να της επιτίθεται σεξουαλικά - παρόλο που εκείνη την εποχή ήταν παρθένα και του το ανέφερε.

Μάλιστα σύμφωνα με την μήνυση, η κοπέλα κόλλησε HPV μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια, μετά το περιστατικό και ζητά χρηματική αποζημίωση.

Σε δηλώσεις του στο Page Six, ο δικηγόρος του Κάρτερ, χαρακτήρισε τις καταγγελίες της Ρουθ, «παντελώς αναληθείς».

Και πρόσθεσε, «Δυστυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια, η κα Ρουθ έχει χειραγωγηθεί ώστε να κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για τον Νικ – και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αλλάξει επανειλημμένα και ουσιαστικά με την πάροδο του χρόνου. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από ένα κόλπο του Τύπου που ενορχηστρώθηκε από έναν καιροσκόπο δικηγόρο – δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον ισχυρισμό, το οποίο δεν έχουμε αμφιβολία ότι τα δικαστήρια θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Κάρτερ. Το 2017 η Μελίσα Σούμαν, πρώην μέλος των Dream, ισχυρίστηκε ότι ο Κάρτερ την πίεσε να συνευρεθούν σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22.

«Του είπα ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να κάνω σεξ. Του είπα ότι ήθελα να περιμένω μέχρι να παντρευτώ. Του το είπα ξανά και ξανά. Τότε εκείνος μου ψιθύρισε στο αυτί για να με πείσει: "μπορώ να γίνω εγώ ο σύζυγός σου"». Αναφορικά με τη συγκεκριμένη καταγγελία ο Κάρτερ είχε απαντήσει ότι η Σούμαν δεν υπαινίχθηκε ποτέ όσο καιρό ήταν μαζί ότι συνέβη κάτι χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε υπενθυμίσει ότι μετά την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση είχαν ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί, εμφανίζονταν μαζί στη σκηνή και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα