Ηλίας Μαμαλάκης: Σε ΜΕΘ λόγω τροφικής δηλητηρίασης - Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Ηλίας Μαμαλάκης: Σε ΜΕΘ λόγω τροφικής δηλητηρίασης - Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

«Ήταν ένα πολύ σοβαρό συμβάν και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα σε ΜΕΘ»
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μάγειρα, Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος χθες έκανε γνωστό ότι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ηλίας Μαμαλάκης αντιμετώπισε τροφική δηλητηρίαση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση της υγείας του κ. Μαμαλάκη πηγαίνει καλύτερα, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο.

Τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη μετέφερε μέσα από το MEGA ο εκπρόσωπος Τύπου του οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου.

«Ήταν πολύ σοβαρό περιστατικό»

«Είναι ευχάριστα τα νέα. Η γενική κατάσταση της υγείας του Ηλία Μαμαλάκη είναι σταθερή, είναι καλή και γι’ αυτόν τον λόγο έχει λάβει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαριλάου.

«Η ψυχολογία του είναι καλή. Είναι ευδιάθετος, όσο μπορεί να είναι κάποιος που νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο και ακόμα περισσότερο σε μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως επαναλαμβάνω ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και καλή» συμπλήρωσε.

«Ό,τι και να έχει συμβεί η κατάσταση του ήταν σοβαρή. Ήταν ένα πολύ σοβαρό συμβάν και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα σε ΜΕΘ. Εκεί έλαβε όλη την πρέπουσα νοσοκομειακή φροντίδα, καλυτέρεψε, σταθεροποιήθηκε και για αυτό το λόγο εξέρχεται από τη ΜΕΘ και μεταφέρεται σε έναν κοινό θάλαμο» κατέληξε.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα