Νίκος Νικολάου: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για την εμπλοκή του σε σεξουαλική παρενόχληση

Νίκος Νικολάου: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για την εμπλοκή του σε σεξουαλική παρενόχληση

Κοιτάξτε εγώ δεν το βίωσα κάπως, προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε καταγγελία. Ήταν μια ανώνυμη καταγγελία, με το νομικό τρόπο που έπρεπε προσπάθησα να δω τι είναι και τελικά δεν καμία καταγγελία. Ήταν μια αίολη, ψευδής καταγγελία φυσικά τους η οποία έκλεισε όλο αυτό το θέμα σε τρεις μήνες.

Δήλωσε ο  Νίκος Νικολάου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, πριν από δύο περίπου χρόνια. Ο ηθοποιός μίλησε για εκείνη την περίοδο και πώς τη βίωσε.

Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Έψαχνα να βρω τι είναι αυτό το πράγμα. Ήταν μια ψευδής, αίολη καταγγελία που την έβαλε στο καλάθι των αχρήστων ο ίδιος ο εισαγγελέας. Ανθρώπινα με επηρέασε γιατί ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα όχι δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πολύ μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται από περιστασιακά πράγματα αλλά ούτε και κόβονται από περιστασιακά πράγματα. Επειδή καθαρός ουρανός δεν φοβάται, δεν είχα τίποτα να φοβηθώ. Συνέχισα τα γυρίσματα κανονικά, τότε ήμουν στο Mega στην “Έξαψη”, δεν συνέβη κάτι με την καριέρα μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα