Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ποιος είναι ο λόγος που δεν τον βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για όλα! Ποιος είναι ο λόγος που απέρριψε τηλεοπτικές προτάσεις;

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, φυσικά, στις Άγριες Μέλισσες ενώ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να βρεθεί σε κάποια νέα σειρά.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραδέχθηκε αρχικά πως «ο δάσκαλος Λάμπρος Σεβαστός έχει μπει, για μένα, σε μια χρονοκάψουλα και ταξιδεύει. Θα υπάρχει. Εγώ είμαι παρακάτω. Είναι καθαρή επιλογή μου να μην βρίσκομαι σε κάποια νέα σειρά. Δηλαδή θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ένα σύστημα και όπως σε κάθε σύστημα πρέπει να αναμετριέσαι με λίγο σεβασμό και μια απόσταση».

«Στην παρούσα φάση μου δεν θεωρούσα ότι έπρεπε ή ένιωθα έτοιμος να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Δεν ένιωσα ότι κάτι, από αυτά που μου πρότειναν, με αφορούσε τόσο πολύ ώστε να πω ότι αξίζει να συνεχίσω να κοιμάμαι τέσσερις ώρες την ημέρα. Γιατί θα αφοσιωθώ άμα το κάνω αυτό το πράγμα, καλύτερα να κάνω μόνο θέατρο».

 «Και θα έρθει… Εντάξει ας μείνω έξι μήνες εκτός, ας μείνω οχτώ μήνες εκτός. Υπάρχουν τα διλήμματα και τα σκέφτεσαι, εννοείται, είναι πολλές οι προκλήσεις αλλά μια απόσταση και να έχω λίγο ζωή. Πολύ σημαντικό πράγμα» συμπλήρωσε επίσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην ψυχαγωγικό εκπομπή του Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα