Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη ρεπόρτερ της Ζήνα Κουτσελίνη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη ρεπόρτερ της Ζήνα Κουτσελίνη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Στη σύνδεση του Πρωινού με το Α’ Νεκροταφείο, την ώρα που έκανε δηλώσεις η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ακούστηκε η ρεπόρτερ να λέει «Είχαμε και ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο στην εκπομπή (της Ζήνας Κουτσελίνη) από τη γιορτή της που τραγουδήσατε, χορέψατε…».

Το ίδιο συνέβη και όταν ο Μάκης Δελαπόρτας μιλούσε για τη Μάρθα Καραγιάννη. «Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, είχε απομακρυνθεί. Μια φορά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή μας και στην κυρία Κουτσελίνη» είπε και πάλι η Κατερίνα Σουλιώτη.

Οι αναφορές της ρεπόρτερ στην εκπομπή του Star και τα περί «αποκλειστικότητας» προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε: «Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr