Στο στόχαστρο των tabloids η Μέγκαν Μαρκλ: To κλάμα ήταν σκηνή Χόλιγουντ

Στο στόχαστρο των tabloids η Μέγκαν Μαρκλ: To κλάμα ήταν σκηνή Χόλιγουντ

Το πένθος για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζεται, και τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τη Μέγκαν Μαρκλ.
Όταν έκλαψε η Μέγκαν Μαρκλ τα φώτα των φωτογράφων άστραψαν. Όλοι περίμεναν μία στιγμή συγκίνησης από την έκπτωτη πριγκίπισσα του Σάσεξ και εκείνη, γνωρίζοντας ότι όλοι την παρακολουθούν, τους τη χάρισε απλόχερα.

Αυτό ισχυρίζονται τουλάχιστον Βρετανοί αναλυτές που δεν πίστεψαν ούτε στιγμή ότι τα δάκρυα της Μέγκαν ήταν αληθινά.

«Τι ήταν το συγκινητικό; Ότι υποτίθεται άγγιζε το δάκρυ της ή ότι όλο αυτό ήταν μέρος μιας σκηνής για μια χολιγουντιανή ηθοποιό, η οποία σκέφτηκε ‘καλύτερα να κάνω αυτήν τη χειρονομία για να δείξω το δάκρυ μου;’. Για το μοναδικό άτομο που νομίζω ότι κλαίει η Μέγκαν, είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι για τη βασίλισσα».

Πίσω στις ΗΠΑ
Ειδικοί στην γλώσσα του σώματος αλλά και στους συμβολισμούς, υποστήριξαν επίσης ότι οι θέσεις που κάθισαν η Μέγκαν και ο Χάρι μέσα στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ στην τελετή δεν ήταν τυχαίες.

«Όσο έβλεπε κανείς την τηλεοπτική  μετάδοση, δεν μπορούσε να δει τη Μέγκαν. Υπήρχε ένα πολύ ψηλό κερί μπροστά τους και όχι μόνο αυτό αλλά συμπωματικά ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν πίσω από το πιο ψηλό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Θα μπορούσε να είναι σύμπτωση ή όπως ξέρουμε τα πάντα σχεδιάστηκαν σχολαστικά. Η βασίλισσα ήταν άριστη στη διπλωματία».

Χάρι και Μέγκαν επέστρεψαν στις ΗΠΑ μετά από τρεις εβδομάδες μακριά από τα παιδιά τους, χωρίς η Μέγκαν να δει τον Κάρολο, ο οποίος έφυγε για μία εβδομάδα στο Μπαλμόραλ.

Μένει να φανεί αν ο Χάρι θα παίξει το τελευταίο του χαρτί αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση του με την οικογένειά του σε ένα «εκρηκτικό» βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα