Ηλίας Ψινάκης: Ο Σάκης Ρουβάς είναι το 1/3 της ζωής μου, έχουμε ζήσει πάρα πολύ έντονα

Ηλίας Ψινάκης: Ο Σάκης Ρουβάς είναι το 1/3 της ζωής μου, έχουμε ζήσει πάρα πολύ έντονα

Ο κάποτε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, εξομολογήθηκε τα όσα είχε περάσει με τον Σάκη Ρουβά, μια προσωπικότητα που τον έχει σημαδέψει.Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Ηλίας Ψινάκης, μίλησε για το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει, τον Σάκη Ρουβά ενώ σχολίασε και τα γεγονότα με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Ο Σάκης δεν είναι απλά συνεργάτης. Ο Σάκης Ρουβάς είναι το 1/3 της ζωής μου, αν αφαιρέσεις τα πρώτα νεανικά. Έχουμε ζήσει πολύ ωραία, πάρα πολύ έντονα. Βεβαίως, να έρθει αν θέλει να θυμίσει κάτι», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά.

Για τη διαρροή αποσπάσματος από την εκπομπή δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Αναφορικά με τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχολίασε: «Όλο αυτό που έγινε, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης δεν το ήξερε ότι γινόταν. Αυτή την χυδαιότητα, αν την ήξερε ο Αντώνης, αποκλείεται να μην τον είχε «σουτάρει» με κλωτσιές. Θα είχαν πέσει σφαλιάρες στο φουλ».

 

«Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι, να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και να μην ασχολείται κανείς με τον άλλον. Να κοιτάει τα δικά του τα χάλια», συμπλήρωσε με σαφήνεια, σχετικά με την κριτική που δέχθηκε η παρέα από την Θεσσαλονίκη για την διαχείριση του θέματος, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα