Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά

Tο γυναικείο φύλο χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο, για να προσθέσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πολλές σχέσεις.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του στο δικαστήριο σημείωσε: «Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο

. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μας ρωτούσε και γι' αυτό συχνά, όποτε ήμασταν μαζί, έκρυβα το κινητό μου. Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικές και ποιες όχι, δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε εκδιώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο ανέφερε ότι η Ελπίδα Νίνου «μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σίριαλ και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ. Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα