Γιώργος Μάγγας: Περιμένω τον Μπιμπίλα στη Λιβαδειά για σουβλάκια. Δεν είναι κακό παιδί

Γιώργος Μάγγας: Περιμένω τον Μπιμπίλα στη Λιβαδειά για σουβλάκια. Δεν είναι κακό παιδί

Δεν ξέρω τι θα κάνω, το σκέφτομαι. Εγώ τον περιμένω τον Μπιμπίλα να έρθει εδώ, στη Λιβαδειά να τον κεράσω σουβλάκια. Δεν είναι κακό παιδί, όχι όμως, τέτοια πράγματα, είπε μεταξύ άλλων ο βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης έπειτα από εσφαλμένη ανάρτηση της είδησης του θανάτου του από τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάγγας, μιλώντας στην ΕΡΤ1 «ο Μπιμπίλας δεν τα έφτιαξε καλά τα πράγματα. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν επιτρέπεται να γράφονται έτσι πράγματα, χωρίς πρώτα να δεις πώς είναι το θέμα». Γιατί στενοχώρησε όλη την Ελλάδα, όλη την Ευρώπη».

Ο γνωστός μουσικός εξήγησε ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο έως αργά τη νύχτα κλαίγοντας. «Έπαιρναν και έλεγαν «όχι βρε τον Γιώργο τον Μάγγα» και τους έλεγα «εγώ είμαι ο Μάγγας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος τόνισε ότι «κι εγώ τον αγαπάω τον Μπιμπίλα και όλους τους ηθοποιούς. Με στενοχώρησε όμως ο Μπιμπίλας».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει και εάν θα προχωρήσει σε μήνυση, ο Γιώργος Μάγγας απάντησε ότι «δεν ξέρω τι θα κάνω, το σκέφτομαι. Εγώ τον περιμένω τον Μπιμπίλα να έρθει εδώ, στη Λιβαδειά να τον κεράσω σουβλάκια. Δεν είναι κακό παιδί, όχι όμως, τέτοια πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO