O άγνωστος έρωτας της Αντζελίνα Τζολί για τον Τζόνι Ντεπ

O άγνωστος έρωτας της Αντζελίνα Τζολί για τον Τζόνι Ντεπ

Η Aντζελίνα Τζολί αποκάλυψε κάποτε ότι είχε ερωτευθεί τον Τζόνι Ντεπ μετά την ερμηνεία του στην ταινία Ο Ψαλιδοχέρης.

Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν το 2010 στην ταινία «Ο Τουρίστας», ένα ριμέικ της γαλλικής ταινίας «Anthony Zimmer, Το Μεγάλο Κόλπο» του 2005.

Από πιο δημοφιλή ονόματα του Χόλιγουντ, έκτοτε διατηρούσαν πάντα μια καλή σχέση. Ελάχιστα γνωστό είναι όμως πώς η κινηματογραφική «Λάρα Κρόφτ»...την είχε πατήσει με τον 58χρονο σήμερα ηθοποιό, αποκαλύπτει το newsbomb.gr.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα της με τίτλο Angelina: An Unauthorised Biography κάποτε υπήρξε πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει μεγάλωσε, αναπτύσσοντας ένα έντονο ενδιαφέρον για τα μαχαίρια και τον θάνατο και ο πρωταγωνιστής των ημερών με το στίλ που είχε αναπτύξει τη γοήτευε ιδιαίτερα.

Αυτό την έκανε να αναπτύξει πολύ τρυφερά συναισθήματα για τον Τζόνι Ντεπ που πρωταγωνίστησε στον «Ψαλιδοχέρη» «Παράλληλα, η Άντζι ντυνόταν σαν πανκ και ταυτιζόταν με ξένους, όπως ο ήρωας του Edward Scissorhands, της καλτ ταινίας που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1990 και έπρεπε να τη δει κάθε λάτρης της goth κουλτούρας που άξιζε τη μαύρη της μάσκαρα», αναφέρει το βιβλίο.

«Η Άντζι ερωτεύθηκε τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ, που έπαιζε τον Έντουαρντ, μια μοναχική φιγούρα με ψαλίδι αντί για χέρια. Τα θέματα της αποξένωσης και της αυτοβελτίωσης που έθιγε η ταινία μιλούσαν στην καρδιά της», προσθέτει. Μιλώντας για τη συνεργασία με τον ηθοποιό στον «Τουρίστα» η Αντζελίνα Τζολί είχε πει επίσης στους Japan Times ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

«Ποια ηθοποιός δεν θα ήθελε; Πίστευα πως ήταν ο πιο cool άνδρας για χρόνια. Πρακτικά μεγάλωσα μαζί του και τον λάτρεψα στον Ψαλιδοχέρη», είπε. Κατά την προώθηση της ταινίας τους, ο Τζόνι είχε επίσης αποκαλέσει την Αντζελίνα «ποίημα με πόδια». Επίσης θεωρεί οτι ενώ έχει την «τέλεια ομορφιά», η ίδια είναι επίσης πολύ έξυπνη και αστεία ταυτόχρονα.

Ο Τζόνι Ντεπ παντρεύτηκε για πρώτη φορά την make up artist Λόρι Αν Άλισον το 1983. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Άμπερ Χερντ τον Φεβρουάριο του 2015, μέχρι που εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2016. Η Aντζελίνα παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2014. Δύο χρόνια αργότερα, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2016, το οποίο οριστικοποιήθηκε τρία χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα