Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για τον Δάκη

Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για τον Δάκη

Η έναρξη του Καλύτερα δε Γίνεται σήμερα, ήταν αφιερωμένη στον Δάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Σε πρώτο πλάνο λοιπόν, εμφανίστηκε η μεγάλη οθόνη του πλατό με διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή και στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού έκανε ειδική μνεία στον τραγουδιστή. 

«Χάσαμε έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπο, χάσαμε έναν τραγουδιστή με γλυκιά φωνή όσο η ψυχή του. Το Εβελινάκι μου είναι πολύ συγκινημένο σήμερα και πολύ στεναχωρημένο, γιατί από μωρό, λόγω της φιλίας του με τη μαμά της (Μπέσσυ Αργυράκη) και της συνεργασίας του…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 Η Εβελίνα Νικόλιζα πρόσθεσε: «Ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, πάρα πολύ δοτικός και έφηβος μέχρι τελευταία στιγμή, θα μας λείψει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε: «Θυμάμαι πριν από μέρες που ήμασταν στο γραφείο και συζητούσαμε και μου είπε η Εβελίνα πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Δεν ήθελε και να μιλήσει για αυτό, το περνούσε λίγο μόνος του. Θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπάμε, πάντα θα σε έχουμε στην καρδιά μας. Να σας πω και κάτι. Ο Δάκης ήταν γεννημένος στις 26 Αυγούστου, που είναι της Αγίας Ναταλίας. Πάντα ανταλλάσσαμε ευχές. Εγώ του έλεγα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και μου έλεγε “και σένα για τη γιορτούλα σου”».

«Καλό παράδεισο, καλό ταξίδι και ευχαριστούμε για τις μουσικές και τα τραγούδια», κατέληξε.


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα