Δημήτρης Βογιατζής: Ο ηθοποιός που γνώρισε την δόξα αλλά έβαλε τέλος στην ζωή του

Δημήτρης Βογιατζής: Ο ηθοποιός που γνώρισε την δόξα αλλά έβαλε τέλος στην ζωή του

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του ηθοποιού Φώτη Σπύρου σχετικά με την αυτοκτονία του συναδέλφου του Δημήτρη Βογιατζή πριν 10 ολόκληρα χρόνια.

Ειδικότερα ο Φώτης Σπύρος δήλωσε: Υπάρχει μια καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλα αυτά, ήταν μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι γίνεται και λέει στους άλλους “μπείτε όλοι μέσα”. Και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει από το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε, τον ξεφτίλισε όμως.

 Του φώναξε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα απολύθηκε. Αυτό, ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης και όλα αυτά, τον οδήγησε μετά από δύο μήνες και κάτι να αυτοκτονήσει στο Βόλο. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης; Δεν ξέρω… Αλλά υπάρχει μια καταγγελία από 19 ανθρώπους. Όλοι αυτοί που παίζανε, έχουν καταθέσει γι’ αυτό το πράγμα».

  Ποιος ήταν ο Δημήτρης Βογιατζής

Ο Δημήτρης Βογιατζής είχε προκαλέσει σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο όταν το 2012 έβαλε τέλος στη ζωή του στα μόλις 42 του χρόνια.

Η μητέρα του τον είχε βρει τότε στο πατρικό του σπίτι κρεμασμένο από το φωτιστικό στο ταβάνι.

Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει από τη σειρά «Αέρινες Σιωπές» του Mega και «Τα χαμένα γράμματα» της ΕΡΤ, ενώ είχε παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη το καλοκαίρι του 2011 δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι συνάδελφοί του έκαναν λόγο για έναν χαμογελαστό και αξιοπρεπή άνθρωπο, που τον ενδιέφερε η ουσία της τέχνης που υπηρετούσε και όχι το λαμπερό περιτύλιγμα.

thecaller

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα