Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι είναι το δέρμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι είναι το δέρμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Αισιόδοξη, δραστήρια και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε στο φακό της Ολυμπίας Κραγασάκη με αναβασμένη διάθεση και ανοιξιάτικα vibes. Φορώντας δημιουργία MYA Collection, η 36χρονη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της ενθάρυννε το κοινό που την ακολουθεί να σκέφτεται θετικά και να βάλει χρώμα στη ζωή του.

 Αυτό που παρατήρησαν πολλοί στο post με τις τριες φωτογραφίες που μοιράστηκε, είναι πως ο λαιμός και το στέρνο της ήταν για πρώτη φορά ακάλυπτα δείχνοντας ουσιαστικά την επούλωση κάποιων εγκαυμάτων της, σε βασικό σημείο του σώματός της, δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. 

23 μήνες και περίπου δέκα χειρουργεία μετά, η Ιωάννα που έχει το δικό της Podcast, φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα σε όλους του τομείς. Μάλιστα, σε στόρι της πριν από λίγο καιρό στο Instagram είχε πει πως νιώθει έτοιμη να δείξει και το πρόσωπό της. 

Δείτε το post με τις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε στο οποίο είναι ακάλυπτο το στέρνο αλλά και ο λαιμός και διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr