Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη;

Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν θα παραστεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη;

Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%.

Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα ξεκινάει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και μπορεί δημοσιεύματα να ήθελαν τη Κάτια Δανδουλάκη να δίνει το παρών  αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια δεν θα είναι.

 Η ηθοποιός είχε απομακρύνει τον Πέτρο Φιλιππίδη από παράστασή της όταν είχε αντιληφθεί ότι εκείνος είχε παρενοχλήσει τη Λένα Δροσάκη που έκανε τότε τα πρώτα της βήματα και έπαιζε στην παράσταση.

 «Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή τη στιγμή το λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας και αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

 Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

 Ο μοναδικός στόχος, σκοπός μου είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα