Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Ξεκινούν εμφανίσεις μαζί!

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Ξεκινούν εμφανίσεις μαζί!

 Μία από τις πλέον δυνατές μουσικές συνεργασίες, που αναμένουμε εδώ και καιρό στη νυχτερινή ζωή, είναι αυτή ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί τελικά την επόμενη σεζόν! Η ένωσή τους στο περσινό μουσικό σόου J2US (στο Open), με την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη, έγινε η αφορμή για νέα καλλιτεχνικά σχέδια. 

Οι δύο γυναίκες «χτίζουν» με τον καιρό μια ιδιαίτερη φιλία και μάλιστα έχουν βρεθεί ξανά μαζί σε εκδηλώσεις αλλά και πάνω στη σκηνή. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα είχε ταξιδέψει τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφθεί την Aννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, με τις δυο τους να βάζουν φωτιά στην πίστα εκείνο το βράδυ.

 Η συζήτηση για συνεργασία έχει αρχίσει από πολύ νωρίς, ωστόσο αυτή τη σεζόν δεν έγινε πράξη, καθώς -όπως φάνηκε- ήταν αρκετά τα εμπόδια, με μεγαλύτερο αυτό του κορονοϊού, ο οποίος ανοιγοκλείνει τα μαγαζιά και κανείς δεν γνωρίζει πότε ή ως πότε θα λειτουργούν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη, οι δύο «απόλυτες» θεές του ελληνικού πενταγράμμου αναμένεται να συνεργαστούν τη σεζόν που έρχεται. Το μαγαζί που θα τις φιλοξενήσει αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί ανακαίνιση, βρίσκεται στη Συγγρού και δεν είναι άλλο από το Fever.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα