Νάτσης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του - Ο Πάνος χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο

Νάτσης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του - Ο Πάνος χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο

Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός...

Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου...

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο με τη μηχανή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την σύντροφό του.

Η Διονυσία Γεωργιάδου παραμένει συντετριμμένη καθώς μέσα σε μία στιγμή έχασε τον δικό της άνθρωπο με τον οποίο έκαναν σχέδια γάμου και όνειρα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η σύντροφος του Πάνου Νάτση μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του ηθοποιού στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε” ανέφερε η Διονυσία.

“Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει” υποστήριξε με τρεμάμενη φωνή.

“Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος… Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός”, είπε η Διονυσία και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα