Πάνος Νάτσης: Οι κάμερες θα ρίξουν φως στο τροχαίο – Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Πάνος Νάτσης: Οι κάμερες θα ρίξουν φως στο τροχαίο – Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Aπέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Πάνου Νάτση ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα χθες τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο.

 Ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Ο νεαρός ηθοποιός έφευγε με τη μηχανή του από το σπίτι της φίλης και συμπρωταγωνίστριας του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όπου μαζί με μεγάλη παρέα γιόρτασαν τα γενέθλιά της.

 Ενώ κινούταν επί της οδού Κεραμεικού, στη διασταύρωση με την οδό Δεληγιώργη συγκρούστηκε με ένα απορριματοφόρο το οποίο ερχόταν κάθετα.

Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το protothema, ο Πάνος Νάτσης φορούσε το κράνος του. Κάτι που όμως δεν ήταν ικανό να σώσει τη ζωή του καθώς εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε στο κράσπεδο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο 31χρονος είχε ήδη αρχίσει να χάνει πολύ αίμα από τη στιγμή που έπεσε από τη μοτοσικλέτα του.

Το κινητό του ηθοποιού ήταν θρύψαλλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους τους για να τους ανακοινώσουν τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αθηνών ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο. Μια διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως το σκηνικό του άγριου ξημερώματος στο Μεταξουργείο.

Ο οδηγός του ιδιωτικού απορριματοφόρου, με καταγωγή από την Ιταλία, συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ έχουν ληφθεί αίμα και ούρα και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ. Τοξικολογικές θα γίνουν και στον ηθοποιό.

Στο “μικροσκόπιο” της Τροχαίας έχει μπει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε οι αξιωματικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της πορείας των δυο οχημάτων και των συνθηκών του τροχαίου.

Από χθες, φίλοι του γνωστού ηθοποιού σπεύδουν στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να χαιρετήσουν τον δικό τους Πάνο. Τα σημάδια από τη μοιραία σύγκρουση είναι ακόμα εμφανή στο δρόμο.

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος
Ο θάνατος του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη τους συναδέλφους του. Μεταξύ αυτών και η Ντόρα Μακρυγιάννη, στενή συνεργάτης του και φίλη, με την οποία είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Η ηθοποιός ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της και να μην την καλέσουν για δηλώσεις.

«Τόσο αγαπητό παιδί, τόσο δοτικό παιδί. Ένα παιδί με τόσο καθαρή ψυχή, τόσο ωραίος συνάδερφος, τόσο νέος. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε στα τηλέφωνα ο ένας με τον άλλον. Κάπως ακόμα δεν το χωράει και το μυαλό μας. Δεν θέλω να τον χαιρετίσω, ούτε και να πω τίποτα δεν θέλω», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

«Έχω χάσει τα λόγια μου, έχω χάσει τα πόδια μου. Κρίμα, κρίμα, κρίμα… Πάντα ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πλακατζής. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός έψαχνε καλή παρέα μάλλον εκεί στον παράδεισο…», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε τόσο νωρίς ο ηθοποιός.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρετε… Θέλω να πω μόνο ότι μόνο όσοι έχουν γνωρίσει αυτό το φως αυτού του παιδιού. Ένα φωτεινό παιδί, είναι ένα φωτεινό πλάσμα», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Έσκιζε από ζωντάνια, από ζωή, από ταλέντο! Ο δρόμος μπροστά του ήταν αναοικτός, είχε πολύ δρόμο μπροστά του», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Σοκαρισμένος είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

«Έφυγε πολύ αναπάντεχα και ξαφνικά. Ένας νέος άνθρωπος, καλός συνάδελφος, ένα χαμογελαστό παιδί με χιούμορ, με αμεσότητα, με ευγένεια και πολλά όνειρα. Τώρα έρχονται στη μνήμη διάφορες στιγμές, διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και όταν τα θυμάμαι μέσα από το πρίσμα «ποτέ ξανά»… Ποτέ ξανά δεν θα μάθεις τα νέα του, ποτέ ξανά δεν θα ξανασυνεργαστείς… Όλες αυτές οι στιγμές αποκτούν μία άλλη διάσταση και σε βάζουν σε σκέψη, γιατί τότε ήταν απλά η ρουτίνα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Απαρηγόρητη η σύντροφος του Πάνου Νάτση
Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε συγκλονισμένος για τον θάνατο του ηθοποιού. Όπως είπε, την είδηση την έμαθε από τη σύντροφο του ηθοποιού, την Διονυσία, η οποία είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση.

«Το έμαθα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Τα παιδιά ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και να παντρευτούν μέσα στο 2022. Έκλαιγε, τη φώναξαν για αναγνώριση στο νοσοκομείο. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…», είπε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα