Πάνος Σταθακόπουλος: Ήθελα να φύγω από τη δουλειά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πάνος Σταθακόπουλος: Ήθελα να φύγω από τη δουλειά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Είχε κάποιες εξάρσεις. Δεν ξέρω αν ήταν η έπαρση ή ο χαρακτήρας του. Πολλούς, κι εμένα, μας έκανε να λέμε «δεν θέλω να πάω τώρα στη δουλειά....

Ήθελα να φύγω από τη δουλειά και λέω, θα το κάνω εγώ στα τόσα χρόνια πρώτη φορά να φύγω από δουλειά...

Ο Πάνος Σταθακόπουλος κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Από την κουβέντα που έκανε ο ηθοποιός με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πέτρος Φιλιππίδης και η συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.

«Είχε κάποιες εξάρσεις. Δεν ξέρω αν ήταν η έπαρση ή ο χαρακτήρας του. Πολλούς, κι εμένα, μας έκανε να λέμε «δεν θέλω να πάω τώρα στη δουλειά». Έχει τύχει και με άλλους ηθοποιούς, που είτε είναι τώρα στη ζωή είτε όχι. Είναι, όμως, μεμονωμένες περιπτώσεις ευτυχώς», είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος και συνέχισε:

«Πραγματικά με στενοχωρεί γιατί κάποιοι άνθρωποι που τους έχει δώσει ο Θεός, σχεδόν τα πάντα… Επειδή δεν είμαι αχάριστος, με πήρε από δουλειά που με είδε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον Άμλετ και κάναμε το Κλειδί που πήγε δύο χρόνια. Δεν είμαι αχάριστος αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο».

«Ήθελα να φύγω από τη δουλειά και λέω «θα το κάνω εγώ στα τόσα χρόνια πρώτη φορά να φύγω από δουλειά»; Ήξερα και πώς θα ακουστεί απέξω και από την άλλη το θεωρούσα και ήττα. Φίλοι και συνάδελφοι μου έλεγαν «μείνε, θα πάμε περιοδεία κι εκεί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν ενδεχομένως» και λέω θα μείνω.

Πήρα τον αδελφό μου και του είπα «θέλω να μου αγοράσεις μία γαϊδούρα». Είναι από τα αγαπημένα μου, έχει να κάνει με την υπομονή και την ταπεινότητα. Κι έχω την γαϊδούρα μου τη βλέπω και σκεφτόμουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και όλα θα ξεπεραστούν», εξομολογήθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα