Σπύρος Μπιμπίλας: Ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη χωρίς να ερωτηθώ

Σπύρος Μπιμπίλας: Ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη χωρίς να ερωτηθώ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών έχει κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης δίχως να ερωτηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως, στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είχα μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ. Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω αυτά που πρέπει να πω.

«Δεν λέει η κλίση επάνω τι μάρτυρας είμαι. Όταν είχα πρωτοπάει στον εισαγγελέα ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης. Χωρίς να ερωτηθώ αν ήθελα να πάω».

«Έπρεπε να ερωτηθώ αν θα ήθελα να πάω. Τώρα δεν έχω δικαίωμα εκ του νόμου να αρνηθώ και ασφαλώς θα πάω. Αισθάνομαι σε μεγάλη αμηχανία, αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα λειτουργήσω με βάση τη συνείδηση μου. Όπως λειτουργώ πάντα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Προκαλεί μέσα μου αισθήματα περίεργα το γεγονός πως με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα