Tάκης Ζαχαράτος: Έβλεπα από τις γρίλιες τον κόσμο, ντρεπόμουν να βγω έξω

Tάκης Ζαχαράτος: Έβλεπα από τις γρίλιες τον κόσμο, ντρεπόμουν να βγω έξω

Έχω περάσει κατάθλιψη, κατάλαβα μετά τι ήταν...

Είχα παχύνει πάρα πολύ, είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι. Έβλεπα από τις γρίλιες τον κόσμο, ντρεπόμουν να βγω έξω. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που μου συνέβαινε...

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής performer είχε περάσει κατάθλιψη, με συνέπεια να μην βγαίνει από το σπίτι του για μεγάλο διάστημα. 

“Έχω περάσει κατάθλιψη, κατάλαβα μετά τι ήταν”, είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε: “Είχα παχύνει πάρα πολύ, είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι. Έβλεπα από τις γρίλιες τον κόσμο, ντρεπόμουν να βγω έξω. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που μου συνέβαινε. Θυμάμαι που κατέβηκα ένα πρωί στη Φωκίωνος Νέγρη για να πάρω κάτι να φάω, με βλέπει ένας και μου λέει “εσύ είσαι, πώς έγινες έτσι;”.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έπλεξε το εγκώμιο της Ελένης Μενεγάκη: “Μας έλειψες, ήταν σαν να έλειπες πολύ, το λέω ως τηλεθεατής όχι ως φίλος. Έλειψες, πολύ ήταν συγκινητικό που ξαναήρθες και πόσο καλή παρέα κάνεις, ήταν σαν να ξανασυστήθηκες στο κοινό. Σε βλέπω διαφορετική, σε καμαρώνω είμαι περήφανος για σένα. Έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα μαζί, έχουμε ντυθεί Ελένη Μενεγάκη. Πάντα έχω μεγάλη αγαπώ να έρχομαι εδώ γιατί νιώθω και μια συγγένεια μαζί σου, έχουμε πορευτεί παρέα”.

Ο κορυφαίος showman μίλησε επίσης για τη δουλειά του και για όλους τους χαρακτήρες που μιμείται όλα αυτά τα χρόνια.

“Η Ματίνα Παγώνη είναι η αγαπημένη μου, είναι υπέροχη θέλεις να την βλέπεις. Εγώ νιώθω σαν καθρέφτης και για να είμαι στην εποχή χρειάστηκε να μπω και σε άλλες πόρτες που δεν είχα ανοίξει. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. που μιμούμαι) με επιλέγουν με έναν τρόπο. Ενεργειακά κάτι γίνεται. Θέλω να περάσω καλά με τον κόσμο, δεν έχω απωθημένα να πληγωθώ κάποιον, θέλω έρχεται ο κόσμος και να γελάμε. Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν, να είμαι στην εποχή και να γελάσουμε”, τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε:

“Συνήθως δεν έχω αρνητικά σχόλια και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό και νιώθω τυχερός. Δε μ’ αρέσει να προκαλώ αλλά και να μην προκαλείς κάποιος θέλει να εκτονωθεί. Βρίζει αυτό που φαντάζεται ότι είμαι, όχι αυτό που είμαι, αυτό το ξέρω εγώ”.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, υπογράμμισε:

“Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Η Άννα Καλουτά έλεγε ότι παντρεύτηκε το θέατρο και συνειδητοποιώ ότι έκανα ακριβώς το ίδιο. Όταν έχεις δώσει τόσο πολύ στη δουλειά έχεις κλέψει από την οικογένειά σου, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές. Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί. Έχω δει καλλιτέχνες τελειομανείς που υπάρχει άνθρωπος δίπλα τους που ξέρει πότε, πόσο και γιατί. Αυτό είναι ευλογία. Δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα. Αισθάνομαι μόνος ελάχιστες φορές. Αποζητώ τη μοναχικότητα. Δεν προλαβαίνω να νιώσω μόνος. Επειδή έχω δώσει και τη ρεζέρβα μου θέλω να χωθώ στο καβούκι μου να τρώω και να κοιμάμαι”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα