Γιάννης Στάνκογλου: Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά

Γιάννης Στάνκογλου: Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά

Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά. Δεν ήξερα ότι συνέβαιναν, όταν διάβασα το κατηγορητήριο έπεσα από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τους δύο συναδέλφους μου που είναι υπόδικοι.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μιλώντας για το #metoo ο ηθοποιός είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εξουσία νομίζω ότι κάπως έχουν τελειώσει. Έρχεται μια νέα εποχή που πρέπει να την προετοιμάσουμε και να τη δεχτούμε. Χρειάζεται σεβασμός απέναντι στην ανθρώπινη ύπαρξη. Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά. Δεν ήξερα ότι συνέβαιναν, όταν διάβασα το κατηγορητήριο έπεσα από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τους δύο συναδέλφους μου που είναι υπόδικοι.
 
Παράλληλα, αναφερόμενος στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου, σημείωσε: «Η εκδικητική πορνογραφία είναι κάτι το απαράδεκτο. Σίγουρα θα έχει κυρώσεις. Βλέπεις ότι τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Είναι απαράδεκτο να κάνεις κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο πώς χρησιμοποιούμε τα social media. Έχει τύχει κάποιος να φτιάξει ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και να παριστάνει εμένα σε συνομιλίες», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα