Φίλιππος Σοφιανός: Πειράχτηκε η προσωπική μου ζωή όταν ξεκίνησε μία ψεύτικη ιστορία

Φίλιππος Σοφιανός: Πειράχτηκε η προσωπική μου ζωή όταν ξεκίνησε μία ψεύτικη ιστορία

Ο Φίλιππος Σοφιανός έδωσε συνέντευξη στην On Time και μεταξύ άλλων μίλησε για μια ψεύτικη ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας και επηρέασε την ιδιωτική του ζωή 

Αν και βρισκόσουν στη δημοσιότητα, δεν ήσουν πολύ των κοσμικών εκδηλώσεων.

Δεν υπήρξα ποτέ «μαϊντανός». Πρόσεχα πάρα πολύ που πάω, τι κάνω, που εμφανίζομαι. Εντάξει δύο τρία χρόνια που λειτουργούσαν πολύ τα κλαμπ που εκεί δεν τις γλίτωσαν γιατί με το που έμπαινες μέσα, άστραφταν τα φλας. Είχα στήσει «πόλεμο» για κάποια δημοσιεύματα. Είχα θέμα με κάποιες λεζάντες.

Τι συνέβη;

Η πρώτη φορά που θίχτηκε και πειράχτηκε η ιδιωτική μου ζωή ήταν όταν κάποιος κακοήθης ξεκίνησε μια ψεύτικη ιστορία και έγραψε ως «είδηση» ότι η Άννα Βαγενά έχει εγκαταλείψει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και έχει πάει στο σπίτι του Σοφιανού! Τότε ήταν μια εποχή που δουλεύαμε μαζί με την Άννα -παίζαμε σε επιθεώρηση στη Μινώα και είχαμε το πρωτοχρονιάτικο της ΕΡΤ.

Φτάσαμε στα δικαστήρια. Ήταν μεγάλη συκοφαντία. Έπεσαν μηνύσεις «σύννεφο». Ένιωσα μεγάλη οργή μέσα στο δικαστήριο. Και φυσικά το κερδίσαμε. Τότε δεν υπάρχουν οι στήλες γκόσιπ. Μόνο τηλεοπτικά περιοδικά. Όμως τα προεόρτια για το τι θα ακολουθούσε με το γκόσιπ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα