Σάλος με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος

Σάλος με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να διακόψει την παράσταση που πρωταγωνιστούσε επειδή όπως ανέφερε είναι κατά των διαχωρισμών κι του ήταν αδύνατον να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, προκαλεί αντιδράσεις που ξεκινούν από το χώρο του θεάτρου και καταλήγουν στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Ο ηθοποιός που συστήθηκε από τη σειρά του MEGA, «Είσαι το Ταίρι μου» και πρόσφατα υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο σε μια πολυσυζητημένη παραγωγή, εμφανίζεται αμετάπειστος.

Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί, οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση…οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν μπορώ να υποστηρίξω αυτό τον διαχωρισμό των ανθρώπων, σε εμβολιασμένους και μη. Για αυτό αποχωρώ από την παράσταση, υποστήριξε ο Άρης Σερβετάλης.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου. Με ανάρτησή της ξέσπασε και έκανε λόγο για μια εγωιστική απόφαση που επηρεάζει και άλλες ζωές εκτός από τη δική του.

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν report και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση Ρινόκερος) αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους. Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε, δήλωσε η ηθοποιός.

Ο Άρης Σερβετάλης τηρεί σιγή ιχθύος τις τελευταίες ώρες, με συναδέλφους του να αναφέρουν πως παραμένει ανεμβολίαστους και κάποιους να τον κατηγορούν για μια κίνηση που αφήνει ξεκρέμαστους δεκάδες συνεργάτες του.

Ξέρεις Άρη ποιοι δεν θα δουν σίγουρα την παράσταση; Οι 105 που πέθαναν σήμερα. Και ξέρεις ποιοι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα; Οι άλλοι 20 συνεργάτες σου που δεν έχουν τον τραπεζικό λογαριασμό σου και εσύ τους άφησες ανέργους, ανέφερε σε ανάρτησή της το Twitter η ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη.

Δεν λείπουν όμως και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό του.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα