Νίκος Μπάρκουλης: Ξεκαθαρίζει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Εκείνη του απαντά

Νίκος Μπάρκουλης: Ξεκαθαρίζει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Εκείνη του απαντά

Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει τη θέση του απένατι στο ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή  για το J2US, μέσω του Twitter και η Δέσποινα Βανδή του απαντά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρκουλης έγραψε: Ξεκαθάρισμα: Πίσω από της κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολύ δουλειά. Πραγματικά προσπαθώ πέρα από της δύναμης μου και ίσος για αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία. Είναι απλά ένα παιχνίδι όμως ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ! Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγνώμη για αυτό 1/3

Όσο για την μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Κάθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος είτε σωστή! Χωρίς να τοποθετούμε στο αν ήταν λάθος η σωστή..#j2us 2/3

Τέλος @Desp1naVandi Κ. Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν την σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό, Τιμή μου #j2us 3/3»

Από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή απάντησε κάτω από τα tweets του αναφέροντας: «Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου!Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί!

Εκεί θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου! Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιγνιδιού!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα