Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης για Φιλιππίδη: Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη, όταν έμαθα

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης για Φιλιππίδη: Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη, όταν έμαθα

Στεναχωρήθηκα όταν άκουσα για τον Πέτρο Φιλιππίδη που είχαμε συνεργαστεί μαζί. Έφαγα ένα χαστούκι κυριολεκτικά μες στη μούρη. Δηλαδή δεν ήξερα τι συνέβαινε, εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και την κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα στο MEGA και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο και είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά στο σίριαλ 50 – 50.

 Παρ’ όλα αυτά, επειδή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δεν είμαστε εμείς δικαστές, οφείλουμε αν μας ενδιαφέρει κάτι μέσα από όλο αυτό να ακούσουμε τι θα συμβεί από αυτό. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που πρέπει να μιλήσει, πρόσθεσε ο ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

 Παράλληλα, μεταξύ άλλων, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρόδωσε τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν μέχρι να καταλήξει στο θέατρο. «Έχω κάνει τα πάντα. Από το να δουλεύω σε φαστφουντάδικο και σέρβις μέχρι να δουλεύω σε μπιτσόπμπαρα και να είμαι πωλητής διαφημίσεων για την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς με παταγώδη αποτυχίας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα