Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια με την υγεία της, που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια με την υγεία της, που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Aυξήθηκε ο πόνος. Στη συνέχεια, ανέβηκε πυρετός. Μετά τα δέκατα ο πυρετός εκτοξεύθηκε στο 39,6...

Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό και μου δημιούργησε πρόβλημα...

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA για την περιπέτεια με την υγεία της, η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το μοντέλο δήλωσε στο Happy Day ότι δεν θα πήγαινε από μόνη της στο νοσοκομείο, αν δεν την παρακινούσε ο σύντροφός της: Φοβήθηκα πάρα πολύ. Στην αρχή ξεκίνησαν οι πόνοι στο σπίτι που εγώ φαντάστηκα ότι μυϊκό θα είναι από το λούνα παρκ είναι, λέω άρχισα και μεγαλώνω. Πήρα μυοχαλαρωτικό, μια μυοχαλαρωτική κρέμα σε αυτό το σημείο, έδειχνε να υποχωρεί, αλλά ήταν εικονικό, πλασματικό.

Μετέπειτα άρχισε και αυξήθηκε ο πόνος. Στη συνέχεια, ανέβηκε πυρετός. Μετά τα δέκατα ο πυρετός εκτοξεύθηκε στο 39,6 και ο άντρας μου μου είπε ‘σήκω’…’πάμε στο νοσοκομείο’. Εγώ δεν θα πήγαινα στο νοσoκομείο», ανέφερε και συνέχισε, λέγοντας για την λοίμωξη που έπαθε στα νεφρά:

«Ήταν ένα μικρόβιο που πήγε και έκατσε πάνω στο νεφρό και μου δημιούργησε πρόβλημα. Αυτό το μικρόβιο μπορείς να το πάρεις από οπουδήποτε. Tαλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Έχουν πέσει οι δείκτες, ανταποκρίθηκε ο οργανισμός μου… Θα συνεχίσω για περίπου 15 ημέρες ακόμα την αγωγή μου…», ενημέρωσε η ίδια τους τηλεθεατές και το πάνελ της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα