Νέες δηλώσεις Ράλλη για Σπυροπούλου: Όλοι λέγαμε γι' αυτή την υπόθεση και αφήναμε υπονοούμενα

Νέες δηλώσεις Ράλλη για Σπυροπούλου: Όλοι λέγαμε γι' αυτή την υπόθεση και αφήναμε υπονοούμενα

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τη Δευτέρα, με αφορμή τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διευκρίνισε λοιπόν, τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις.

Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα, επειδή σε ό,τι αφορά την ίδια -έχει προκύψει ως πρόβλημα – πάντα είχε να κάνει με τη σχέση που διατηρούσε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με οποιονδήποτε θέλεις να είσαι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα., δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας ότι δεν κατανοεί τους λόγους που δεν υπήρχε ειλικρίνεια πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά υπαινιγμοί: “Το ανέφερε εντελώς απενοχοποιημένα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πάντα όλοι λέγαμε για αυτή την υπόθεση, αλλά δεν είχε ακουστεί δημόσια. Το λέω πολύ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί αφήναμε υπονοούμενα…”

“Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος, λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του. Το θέμα μας δεν είναι η σχέση…”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα