Λιάγκας - Γερμανού έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα - Παραδέχομαι τα λάθη μου και τα αναγνωρίζω

Λιάγκας - Γερμανού έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα - Παραδέχομαι τα λάθη μου και τα αναγνωρίζω

Για σχόλια που έχει κάνει για τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται : Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αφού ξεκαθάρισε για τα σχόλια που έχουν γίνει από τον ίδιο για τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, Παραδέχομαι τα λάθη μου και τα αναγνωρίζω, είπε μεταξύ άλλων.

Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε. Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει τι είπες αλλά θα βρίσει επειδή το κάνει ο άλλος. Πλέον φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε… Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα. Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα. Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς.

  
  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO