Ο Ρώμας απαντά στη Ντενίση: Δεν το αποδομήσαμε εμείς, ήταν έτσι συμφωνημένο από την αρχή

Ο Ρώμας απαντά στη Ντενίση: Δεν το αποδομήσαμε εμείς, ήταν έτσι συμφωνημένο από την αρχή

Μετά την απάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στα όσα υποστήριξε η Μιμή Ντενίση σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ήρθε η απάντηση του Χάρη Ρώμα.

Ο Χάρης Ρώμας απάντησε στις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 
«Όπως διαβάσατε στο Δελτίο Τύπου που στείλαμε εμείς θα κάνουμε σειρά εκδηλώσεων μιας κι είναι φέτος τα 100 χρόνια. Αναγνωρίζοντας τον συμβολισμό της ταινίας, η Περιφέρεια Αττικής και το τμήμα Πολιτισμού συνδράμαμε έμπρακτα. Διαθέσαμε και μηχανήματα για την διαμόρφωση του χώρου και πήραμε μια ευθύνη. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να συνδράμουμε σε οτιδήποτε ζητήθηκε. Το θέμα προέκυψε από το πουθενά, δεν είδα τι δήλωσε η Μιμή.

Πράγματι ποτέ δεν κατατέθηκε πρόταση δήλωση για την αξιοποίηση του σκηνικού. Από την αρχή ήταν γνωστό ότι αξιοποιείται το σκηνικό… Εμείς βοηθήσαμε τα μάλα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το θεματικό πάρκο δεν είναι ένα απλό σκηνικό, χρειάζεται μια μεγάλη υποδομή και λεφτά… Δεν το αποδομήσαμε εμείς, ήταν έτσι συμφωνημένο από την αρχή… Δεν συντηρείται έτσι απλά ένα θεματικό πάρκο και δεν είναι ότι πιο εύκολο… Φαντάζομαι η γυναίκα θα το είπε για να υπερτονίσει πόσο ωραίο είναι το σκηνικό της και θα είναι περήφανη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη
   
Στην κάμερα του «Πρωινού» απάντησε ο Γιώργος Πατούλης στα όσα ανέφερε, χθες, Δευτέρα, η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων ανέφερε πως εκπλήσσεται με τις δηλώσεις της ηθοποιού.

Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Πράγματι, μας προκαλεί έκπληξη γιατί η Μιμή Ντενίση είναι και φίλη μας, οι ισχυρισμοί της. Η Περιφέρεια Αττικής παρείχε οικονομική ενίσχυση ύψους 124.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την υλοποίηση της ταινίας. Διέθεσε μηχανήματα για την διαμόρφωση του χώρου, ώστε να γίνουν απρόσκοπτα τα γυρίσματα, ενώ συνεργάστηκε με τον ΔΕΔΗΕ προκειμένου να δοθεί παροχή ρεύματος για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ουδέποτε κατατέθηκε έγγραφη πρόταση για την αξιοποίηση του εν λόγω σκηνικού της ταινίας».

Τι ανέφερε η Μιμή Ντενίση για τα σκηνικά του «Σμύρνη μου αγαπημένη»
 
Συνέντευξη στο «Πρωινό» και στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Μιμή Ντενίση, το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός άφησε αιχμές για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη σε ότι αφορά την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» που είχαν στηθεί στο Φάληρο.

«Στο Φάληρο έγινε ένα τεράστιο σκηνικό του ενός εκατομμυρίου που έπιανε όλη την παραλία. Ήταν μια αληθινή απεικόνιση του λιμανιού της Σμύρνης και είπαμε και οι βάρκες να είναι αληθινές και τα καράβια, να μην είναι όλα εφέ», είπε η Μιμή Ντενίση.

«Το σκηνικό καταστράφηκε. Δεν ζούμε σε χώρα που να καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας ότι αυτό θα ήταν ένα… Αυτό ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο που θα μπορούσε να γίνει πιο στέρεα η κατασκευή, να κάνουν 2-3 καφέ» πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, αν το πρότεινε, η ηθοποιός είπε: Φυσικά και το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Αυτό ανήκε στην Περιφέρεια. Προφανώς, ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει»,

«Ο Γιώργος Πατούλης;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Ναι, αυτόν έχουμε».

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα