Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό. Νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα

Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό. Νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα

Για τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι με την πανδημία του κορoνοϊού μίλησε ο Νίκος Βέρτης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στους αρνητές.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχασε την πρώτη του ξαδέρφη από κορoνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν μικρή σε ηλικία και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που αρνούνται πεισματικά να κάνουν το εμβόλιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος γνωρίζει ανθρώπους που όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ιό, αναθεώρησαν… 
«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει.

Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”.

Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση.

Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας  στο Myradio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού.