Αφροδίτη Μάνου υπέρ Μπογδάνου: Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε

Αφροδίτη Μάνου υπέρ Μπογδάνου: Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε

Θέση υπέρ του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησης του καταλόγου μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, έσπευσε να πάρει η Αφροδίτη Μάνου.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, αναρωτιέται «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος», και από τα όσα γράφει φαίνεται να θεωρεί απόλυτα φυσιολογική την σχετική δημοσίευση Μπογδάνου.

«Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους», προσθέτει η γνωστή ερμηνεύτρια και καταλήγει: «Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;».

Πάντως η ανάρτησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media με έναν από αυτούς να κάνει αναφορά και στην αδερφή της Αφροδίτης Μάνου και σπουδαία τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν περίπου δύο χρόνια η Αφροδίτη Μάνου είχε βρεθεί προσκεκλημένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Θέμα 104.6.

Και τότε είχε προχωρήσει σε μια δήλωση που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Τότε, η Αφροδίτη Μάνου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, για να φύγουν οι «εθνομηδενιστές», όπως τους χαρακτήρισε, του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα